Acun Iıcalı’dan basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu’na şok gönderme! Herkesi şaşkına çeviren örnek: “Çok transfer bilirim, futbolcu bir anda yok olur! Ne antrenmana çıkar, ne maça çıkar. Bunları yaşadık…”

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Sofyan Amrabat’ın imza töreninde Ferdi Kadıoğlu’na şok bir gönderme yaptı. Acun Ilıcalı, Amrabat üzerinden verdiği örnekte transfer ihtimali olan oyuncuların bir anda ortadan kaybolduğunu söyleyerek Ferdi Kadıoğlu’na gönderme yaptı.

ACUN ILICALI’DAN FERDİ KADIOĞLU’NA ŞOK GÖNDERME: “ORTADAN KAYBOLURLAR!”

Fenerbahçe’de yeni transfer Sofyan Amrabat’ın imza töreninde konuşan Asbaşkan Acun Ilıcalı, sarfettiği sözlerle Ferdi Kadıoğlu’na gönderme yaptı. Amrabat’ın transferi kesinleşmesine rağmen Fiorentina ile zor bir maça çıktığını ve takımına turu getirdiğini söyleyen Acun Ilıcalı, kullandığı ifadelerle sarı lacivertli takımdan ayrılan Ferdi Kadıoğlu’na gönderme yaptı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?