Acun Iıcalı’dan basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu’na şok gönderme! Herkesi şaşkına çeviren örnek: “Çok transfer bilirim, futbolcu bir anda yok olur! Ne antrenmana çıkar, ne maça çıkar. Bunları yaşadık…”

Hatırlanacağı üzere Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, Lille ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçına saatler kala sakatlığını ileri sürerek çıkmamış ve kadroya alınmamıştı. Kamuoyunu ikiye bölen bu haber, kimilerine göre Brighton’ın özel isteğiyle olmuş ve sakatlık riski sebebiyle Ferdi maça çıkmamıştı. Fenerbahçe bu zorlu karşılaşmada Şampiyonlar Ligi’ne veda etmiş ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmişti.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?