Acun Iıcalı’dan basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu’na şok gönderme! Herkesi şaşkına çeviren örnek: “Çok transfer bilirim, futbolcu bir anda yok olur! Ne antrenmana çıkar, ne maça çıkar. Bunları yaşadık…”

ACUN ILICALI:

Açıkçası çok etkilendim. Çok transfer bilirim, o transfer edilecek oyuncu bir anda yok olur! Ne antrenmana çıkar, ne maça çıkar. Bunları hep yaşadık. Amrabat, sakatlanma ihtimali olabilecek en zor düzeyde, deplasman maçı için Macaristan’a gitti. Aslanlar gibi savaştı, hatta yüzüne tekme yedi. Ama kendisi şöyle söyledi, “Eğer Allah bir sakatlık yaşamamı istiyorsa, öyle nasip ettiyse bu Fenerbahçe’de de olabilir. Ben kulübüme saygımı göstermek istiyorum” dedi. Bu çok önemli bir hareket.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı! Narin'in amcası ve işçi arasındaki konuşma deşifre edildi!