Acun Ilıcalı'dan firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt'un vergi iddiasına sert tepki! "Faydasız hokkabaz"

Firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediğini iddia etti. Firari FETÖ'cüye tepki gösteren Ilıcalı "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım.Şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon TL’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı "Vergi Yüzsüzleri"ni açıklamaya başladı.

 FETÖ'nün medya ayağından olan firari Turhan Bozkurt, X hesabından yaptığı paylaşımla, Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediğini iddia etti.

Söz konusu iddia ardından Ilıcalı'dan firari FETÖ'cüye yanıt gecikmedi.

"2500 AİLENİN EKMEK YEDİĞİ ŞİRKETİ KARALAMAYA UTANMIYORSUN"

Ilıcalı, X hesabından söz konusu paylaşımı alıntılayarak, "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." dedi.

Yalı Çapkını final yaparken Star TV'den yeni dizi müjdesi geldi! Vural Çelik kimdir? Oyuncu Vural Çelik kaç yaşında neden vefat etti! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti
Sonraki Haber