Acun Ilıcalı'nın gözbebeği hakemler İrfan Can Kahveci'nin faul beklediği pozisyonu değerlendirdi! Trio ekibi Fenerbahçe'nin yediği gol için net yorum yaptı

İşte Trio programının pozisyon hakkındaki yorumları:

Deniz Çoban: Ne bir faul var ne de bir elle oynama. Gol temiz. Hakem arkadaşımız o kadar basit temaslara faul çaldı ki o standarta bakınca buna da çalsa giderdi. 8. dakikada Kostic'e çaldığı faul ve sarı karta bakınca... Ne o fauldü ne bu faul. Bu gol temiz. Kimse bir şey aramasın.

Bülent Yıldırım: Samsunsporlu futbolcu avantajı elde edip İrfan Can'ın arkasına kaçtıktan sonra o küçük şarjdan İrfan faydalanmak istemiş. Bir ihlal görmüyorum. Burada faul yok.

Bahattin Duran: Samsunsporlu oyuncunun İrfan Can'a bir müdahalesi var elle, benim için bu müdahale bir ihlal değil, devam kararı doğru.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... Taraftarlar küplere bindi: Mourinho, Koç ve Ilıcalı topun ağzında! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi!