Adana'da kuyumcu soygunu; tabancayla vurup, camekandaki bilezikleri aldı ve kaçtı

Adana’da kasklı hırsız kuyumcuyu soydu... Soygun anı güvenlik kameralarına yansırken soyguncu, işyeri sahibini tabanca ile vurduktan sonra topladığı altınlarla kayıplara karıştı.

This browser does not support the video element.

Adana'da kuyumcu soygunu... Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanına giren kasklı şüpheli, iş yeri sahibi Muhammed Bahadır Altundağ’ı tabancayla yaralayıp, camekandaki bilezik ve ziynet eşyalarını alıp, kaçtı.

Bir şüphelinin de gözcülük yaptığı soygun güvenlik kamerasına yansıdı.

KUYUMCUYU TABANCAYLA VURDU

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletli ve kasklı 2 şüpheli, Muhammed Bahadır Altundağ’ın işlettiği kuyumcu dükkanına geldi. Şüphelilerden biri dışarıda gözcülük yaparken, diğeri içeri girip Altundağ’ı sırt ve omzundan tabancayla vurdu. Altundağ kanlar içinde yığılırken, şüpheli ise camekandaki bilezik ve ziynet eşyalarını alıp çıktı. Şüpheliler motosikletle kaçarken, olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Çevredekilerin ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Altundağ, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gasp Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin kimliklerinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. Tedaviye alınan Altundağ’ın, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  

Sosyal medyayı sallayan karşılaştırma 1.5 yaşındaki Yusuf bebek 2. kattaki balkondan düştü Ağıralioğlu'nun parti lansmanında coşkulu kalabalık CHP'li Gökhan Günaydın: Demirtaş hükümlü değil! Takıntılı komşu çocuğu genç kızı boynundan bıçaklayıp kaçtı Adana ve çevre illerde görüldü: Dev meteor böyle düştü!