Ahmet Çakar’dan canlı yayında geceye damga vuran sözler: “Jose Mourinho denen şahıs, sen hoca moca değilsin! Samsun’da takıma ihanet ettin! Hocalık vasıflarını kaybetmiş bir Portekizli’sin, git ülkene torun sev…”

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho’yu yerden yere vurdu. Ahmet Çakar, Jose Mourinho’nun hocalık melekelerini kaybettiğini ve bir an önce ülkesine dönmesi gerektiğini söyledi.

AHMET ÇAKAR’DAN ŞOK SÖZLER: “JOSE MOURİNHO SEN HOCA MOCA DEĞİLSİN!”

Süper Lig’in 9. hafta maçında Fenerbahçe, 2-1 önde olduğu Samsunspor mücadelesinin son dakikalarında yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Göztepe deplasmanında da 2-0’dan 2-2’ye yakalanan ve kendi sahasında Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, Mourinho yönetiminde ligde 7 puan kaybetmiş oldu.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor!