Ahmet Çakar'ın iddiası gerçek oldu! Galatasaray'ı ne bekliyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti. Bu sonucun ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın, ses getiren iddiası yeniden gündem geldi.

This browser does not support the video element.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Bu sonucun ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın, ses getiren iddiası yeniden gündem geldi.

Mücadeleyi önceki gün yorumculuğunu yaptığı Beyaz Futbol'da değerlendiren Ahmet Çakar, Sarı-Kırmızılılar'ın İsviçre ekibine eleneceğini belirtmişti.

Çakar, Galatasaray'ın elenmesinin ardından Okan Buruk'un göndercileceğini ve yerine Fatih Terim yeniden takımın başına getirileceğini iddia etmişti.

İşte ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın o sözleri:

''Yarın olacaklarını söyleyeyim. Tabi ki Galatasaray'ın turu geçmesini isterim. Young Boys, Galatasaray'ı eleyecek. Çarşamba sabahından itibaren Okan Buruk ve bazı yöneticiler camia tarafından ağır eleştirilmeye başlanacak ve bu arada Fatih Terim hegomonyası düğmeye basacak. Çünkü Fatih Terim'in hayatında yaşamadığı bir şey var. Dünyanın en büyük hocası Mourinho'dan şampiyonluğu alma dürtüsü, Fatih Terim'i inanılmaz bir şekilde motive ediyor ve kamçılıyor. Elendiği an Okan gidecek, Fatih Terim gelecek. 4. haftadan itibaren korkunç bir Jose Mourinholu Fenerbahçe ve Fatih Terimli Galatasaray yarışı başlayacak.'' 

Süper Lig'de 5. hafta maçlarının VAR kayıtları açıklandı! Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda etti! Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı! Toroğlu'nun Osimhen yorumu Galatasaraylıları çok kızdıracak! Süper Lig'de 4. haftanın VAR kayıtları açıklandı! K.Ç.Sinop Spor’da artık tek hedef 1. Lig!