Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partili vekillerle birlikte AK Parti'ye mi geçiyor? Yarın açıklama yapacak...

Gelecek Partisi'nden 7 milletvekili ve Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası gündemdeki sıcaklığını korurken Davutoğlu'nun yarın açıklama yapacağı öğrenildi. AK Parti içinde Davutoğlu'nun katılımına yoğun itirazlar varken Davutoğlu'nun yarın ne açıklama yapacağı merak konusu. 

Günlerdir, Gelecek Partili vekillerin AK Parti'ye geçeceği konuşuluyor.

Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Mustafa Nedim Yamalı, iddialara yanıt verdi.

Yamalı, AK Parti ile görüşmeler yaptıklarını ve bu görüşmelerin Ahmet Davutoğlu'nun bilgisi dahilinde gerçekleştiğini belirtti.

Ayrıca, AK Parti'ye geçişin genel başkan Davutoğlu'nun onayı olmadan gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Yamalı, AK Parti dışında İYİ Parti, Deva Parti, Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile de görüştüklerini söyledi.

"GEÇECEKSEK DAVUTOĞLU İLE HEP BİRLİKTE GEÇERİZ"

Ahmet Davutoğlu'nun haberi olmadığı ve gizli buluşmalar yapıldığı iddialarına Yamalı, "Ahmet Davutoğlu'nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. Her şey genel başkanın bilgisi dahilinde. Görüşmelerimizin çoğu kamuya açık. Genel başkanın iradesi, bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şey yapmıyoruz. Biz bir paket değiliz. 6'lı masada isteklerimizi gerçekleştiremedik. Bu görüşmeler genel başkanımızın talimatlarıyla ve son kararı da Ahmet Davutoğlu verir. AK Parti'ye geçeceksek Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz" dedi.

DAVUTOĞLU YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Bu gelişmelerin ardından Ahmet Davutoğlu'nun yarın açıklama yapacağı iddia edildi. AK Parti içinde Davutoğlu'nun katılımına yoğun itirazlar varken Ahmet Davutoğlu'nun yarın ne açıklama yapacağı merak konusu. 

Canfeza ve Mahir muradına erecek mi? Düğün günü beklenmeyen aksilik! Yahya Sinvar'ın çatışarak şehit olduğu anların videosu yayınlandı! FETÖ elebaşının çiftliğinde hareketlilik! İş makineleri getirildi!
Sonraki Haber