Ahu Tuğba vasiyetini 11 yıl önce hazırlamış

Astım hastalığı ile mücadele eden Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Tuğba'nın 2013'te geçirdiği akciğer rahatsızlığı sırasında vasiyetini hazırladığı ortaya çıktı.

80'li ve 90'li yıllarda Yeşilçam filmlerine damga vuran Ahu Tuğba, bir süredir astım hastalığıyla mücadele ediyordu. Ahu Tuğba Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Tuğba'nın vefat ettiği sırada kızı Anjelik'in de evde olduğu öğrenildi. Annesinin hayata gözlerini yummasından sonra Anjelik, polisleri eve çağırdı. 

CENAZESİNİN GETİRİLMESİ İÇİN İRTİBATA GEÇİLDİ

Usta oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum