Aileler çeteyi zaten biliyormuş! Yüzlerce YouTube yorumu, dayanılmaz acılar: Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığım evladım cinayete mi kurban gitti?

Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı'nın 10 ay önce bir YouTube programına katıldı. Videoya gelen yorumlarda onlarca kişi çetenin gerçek yüzünü anlatmaya çalışmış. Türkiye'nin gündemine oturan skandal aslındaaylar öncesinden bu insanlar tarafından anlaşılmış. Olay patladıktan sonra Fırat Sarı tarafından mağdur olan insanların yazdıkları da bir o kadar kan dondurucu.

"HEP AYNI HİKAYE"

28 Nisan'da Damla isimli bir kullanıcı, Fırat Sarı'nın katıldığı programa şu yorumu yazdı:

"10 gün o kapıda yaşamış biri olarak söylüyorum ben de bebeğimi görünce baktım gayet sağlıklı. Kendim tüm sorumluluğu alıp imza atıp çıkardım ki bebeğim de hiçbir şey yoktu. Hakkımı helal etmiyorum. Ben 1 hafta bebeğimden ayrı uyku uyuyamadım."

Ve Galatasaray'da Osimhen için karar verildi! İşte Cimbom'un ilk 11'i Çete mağduru ailelerden yüzlerce YouTube yorumu Fenerbahçe'den 50 milyon dolarlık çılgın proje Buruk'tan, İrfan ve Osayi'nin transferi hakkında olay olacak yanıt! Polis memuruna güpegündüz pompalı tüfekle saldırı! Belediye başkanının kızı son yolculuğuna uğurlandı