AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in Cumhur İttifakı ile ilgili sözlerine tepki: Saygısız bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhur İttifakı ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Çelik, yaptığı paylaşımda "CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel’in Cumhur İttifakı bileşenlerine “suç ortağı” demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ayşe Ateş'in görüşmesine dair yaptığı açıklamada ''AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir.'' demişti.

ÖZEL: BELLİ Kİ CUMHUR İTTİFAKI'NDA SORUNLAR VAR

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin normalleşme açıklamalarına ilişkin sorulara yanıt vererek "Belli ki Cumhur İttifakı'ndan sorunlar var. Cumhur İttifakı'nın sorunları Cumhur İttifakı'nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye İttifakı'na katılabilir. Kimse bize ittifak önermesin" demişti.

ÖMER ÇELİK'TEN ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in açıklamalarına tepki geldi. Çelik, yaptığı paylaşımda "CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel'in Cumhur İttifakı bileşenlerine "suç ortağı" demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır. Cumhur İttifakı güçlü bir birliktelikle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırganlığa siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçtedir. Sn Özel'in Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasında bu şekilde yakışıksız bir açıklama yapmasını, yürüttüğü siyasete dönük olarak CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları giderme çabası olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var? 5 Ekim 2024 maç programı Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı 19 ilde zehir tacirlerine NARKOÇELİK-42 Operasyonu!
Sonraki Haber