AK Parti'den CHP'ye geçen Beykoz'da 8 yıl sonra bir ilk! CHP'li başkanın desteğiyle Süleymancılar kermes açtı!

Alihan Kuriş’in lideri olduğu Süleymancılar Cemaati'nin Beykoz sahilde düzenlediği kermeste kurdeleyi Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler kesti. Köseler, 8 yıldır yapılmayan kermeslerin belediyenin desteğiyle yapılmaya devam edeceğini bildirdi. Köseler’in Beykoz’da belediye başkanlığını cemaatin desteğiyle kazandığı ileri sürülmüştü. 

Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşerek Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

SÜLEYMANCILAR-FETÖ GÖRÜŞMELER İFŞALANDI

Süleymancılar-FETÖ görüşmeleri ifşalanınca FETÖ, 'Süleymancılara operasyon yapılacak' yaygaları koparmıştı. 

Süleymancılar cemaatinin merkezindeki hocalardan A.G.’nin de FETÖ’yle irtibatlı olduğu, uzun yıllar FETÖ’nün önemli isimlerinden Hidayet Karaca’nın evinde teravih namazları kıldırdığı da ortaya çıkmıştı. 

Hatta A.G.’nin Alihan Kuriş’in cemaat lideri olmasında etkili olduğu iddia edildi. 

8 YIL SONRA BİR İLK...

FETÖ ile sıkı ilişkiler geliştiren Süleymancılar cemaati 8 yıl sonra Beykoz'da kermes düzenledi. 

Alihan Kuriş’in lideri olduğu Süleymancılar cemaati'nin Beykoz sahilde düzenlediği kermeste kurdeleyi Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler kesti. 

SEÇİMLERİ SÜLEYMANCILAR'IN DESTEĞİYLE Mİ KAZANDI?

Beykoz Belediyesi yönetşmi 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Köseler’in Beykoz’da belediye başkanlığını cemaatin desteğiyle kazandığı ileri sürülmüştü. 

Köseler, 8 yıldır yapılmayan kermeslerin belediyenin desteğiyle yapılmaya devam edeceğini bildirdi.

CHP'Lİ BAŞKANA 'DOSTUM' DİYE HİTAP ETTİ...

27 Eylül’de Beykoz sahilde açılan kermese Süleymancıların Beykoz sorumlusu Ahmet Karahan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Fidan Gül ve CHP Kadın Kolları Beykoz İlçe Başkanı Eylem Uzuner ve çok sayıda cemaat mensubu katıldı.

Açılışta konuşan Ahmet Karahan, Beykoz sahilde öğrenciler yararına uzun yıllardır etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Karahan, Alaattin Köseler’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte bir süre ara verdikleri kermese yeniden başladıklarını söyledi.

Karahan’ın Köseler’e “dostum” diye hitap etmesi dikkat çekti. Karahan, “Bugün burada yapılan bütün hizmetler hepimizin geleceği çocuklarımız için yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

"BELEDİYE KERMESLERE DESTEK VERECEK"

Karahan’dan sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Köseler, kermeslerin “Ahmet Karahan önderliğinde devam edeceğini” söyledi. Köseler, Beykoz Belediyesinin bu kermeslere gereken desteği vereceğini ve bunu da kamuoyuna duyurmak istediklerini kaydetti.

Aydınlık gazetesinden Kaan Arslan haberine göre, konuşmaların ardından Alaattin Köseler, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP’li yerel siyasetçiler ve Ahmet Karahan’la birlikte kermesin açılış kurdelesini kesti; daha sonra beraberindeki heyetle kermesi gezerek kahvaltı yaptı.

Kermesin 27 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında açık olacağı bildirildi.

ALİHAN KURİŞ SEÇİMLERDEN SONRA MEYDAN OKUMUŞTU

Alihan Kuriş, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kadir gecesi ve Cuma sohbetlerinde Beykoz, Tuzla, Üsküdar ve Beyoğlu’nda AK Parti’den intikam aldıklarını ima ederek şunları kaydetmişti:

“Şile’de tekâmül kurslarımıza, diğer Tuzla’daki kurslarımıza mâni olanlar… Bakın şimdi ne geçti ellerine? Bu toplulukla mücadele edenlerin kendine şu soruyu sormaları lazım; ‘Elimize ne geçti?’ Hiçbir şey! İşte geçen şeyin ne olduğu belli! Şimdi Şile’ye gittikleri zaman sahilde, kumda oynarlar. Tuzla’ya gidince balıkçıda balık kuyruğuna geçerler. Üsküdar’dan vapura biner Kasımpaşa’da turşu suyu içerler. Onun için bu toplulukla mücadele olmaz. Allah’ın yardımı bu toplulukladır. Yeter ki biz gayret edelim.”

Tanyeli'den hastane odasından paylaşım! 'İnsan ağlamaktan korkar mı?' Üniversiteli Rojin'den 3 gündür haber yok, sahilde telefonu bulundu Galatasaray'da Lucas Torreira ve Davinson Sanchez kararı
Sonraki Haber