AK Parti'li vekil Yücel Arzen'den dikkat çeken 'Bir dakika' şiiri: Katilin katil olduğunu söylemeye One Minute yeter!

AK Parti Milletvekili Müzisyen Yücel Arzen, TBMM’de 1 Dakikalık Gündem Dışı Konuşmalarda dikkat çeken bir şiir okudu. Arzen'in okuduğu şiirde "Zalimin zalim olduğunu söylemeye bir dakika yeter! Katilin katil olduğunu söylemeye One Minute yeter." sözleri dikkat çekti.

AK Parti Milletvekili Müzisyen Yücel Arzen, TBMM’de 1 Dakikalık Gündem Dışı Konuşmalarda Gazze'de gece gündüz demeden bombalar yağdırarak binlerce sivili katleden İsrail ile ilgili dikkat çeken bir şiir okudu. 

İşte Yücel Arzen'in okuduğu şiirin mısraları: 

"Bir dakika zalimin “zalim” olduğunu söylemeye yeter! Bir Dakika..! Bir dakika katilin kim olduğunu anlatmamıza ve bütün dünyaya onun bir “katil” olduğunu söylemeye yeter!

Çocukları ve kadınları katledenin, Filistin topraklarını zorla ele geçirmiş olanın “işgalci” ve “terörist” olduğunu söylemeye yeter! Bir Dakika..! Bir dakikada dünya değişebilir! Dünyanın bütün zalimlerine; başta İsrail olmak üzere tüm terör devletlerine “dur” demeye bir dakika yeter!

“İsrail bir terör örgütüdür” ve “Yaşasın özgür Filistin” demeye En sonunda “Katliamı Durdurun” diye haykırmaya one minute yeter!"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Galatasaray skoru koruyamadı, tur rövanşa kaldı! Alper Kul'un Güldür Güldür Şov'dan ayrılma sebebi ortaya çıktı!
Sonraki Haber