Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! İşte 2 Haziran 2024 güncel benzin, motorin fiyatları

Brent petrol ve dolar kurundaki değişimler akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son olarak hem benzin hem de motorin fiyatlarında indirime gidilmişti. Ancak akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Peki 2 Haziran 2024 Pazar, benzin ne kadar? Motorin ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrolde yükseliş ivmesi devam ediyor. Alınan son verilere göre Brent Petrol 85 dolar seviyelerine çıktı.. Son olarak Motorin (mazot) ve Benzin fiyatlarına peş peşe indirim yapılmıştı. Brent petrol fiyatları yükselir yükselmez benzin ve motorin litre fiyatına zam geldi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?