Akbank olayı nedir? Akbank hesaplarından para mı çekiliyor? Akbank güvenlik açığı mı yaşanıyor? Akbank'ta hesabı olanlar dikkat!

Akbank mağdurlarının sayısı giderek artıyor. Bankadan müşterilerine tatmin edici bir yanıt henüz gelmedi. Akbank hakkında "Akbank olayı nedir? Akbank hesaplarından para mı çekiliyor? Akbank güvenlik açığı mı yaşanıyor?" şeklinde sorular gündeme geldi. Öyle ki banka müşterileri sosyal medya da yaşanan sorun ve çözümleri konusunda açıklama beklediklerini dile getiriyor.

Akbank olayı nedir sorusu son günlerde kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. "Akbank referans kodu ile para çekme dolandırıcılığı, Akbank güvenlik açığı mı yaşanıyor? Akbank kredi kartımdan para çekilmiş" şeklindeki şikayetler günlerdir gündemde. Akbank'tan ise gelen açıklama müşterilerini tatmin etmiş gibi görünmüyor. Peki, Akbank olayı nedir?

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı