AKİT TV'de Trump'a suikast girişiminden bir gece önce dikkat çeken yayın! ''Trump'a yönelik suikast ihtimalleri çok yüksek'' demiş!

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'de katıldığı bir mitingde silahlı saldırıya uğradı ve kulağından yaralandı. Trump'a yapılan saldırıdan bir kaç gün önce AKİT TV'de yapılan bir programda Aydınlık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tevfik Karadan'ın ''Trump'a yönelik suikast ihtimalleri çok yüksek'' dediği görüldü. Trump'a yapılan suikast girişiminin ardından Karadan'ın sözleri yeniden gündeme geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'de katıldığı bir mitingde silahlı saldırıya uğradı ve kulağından yaralandı. Trump'a yapılan saldırıdan bir kaç gün önce AKİT TV'de yapılan bir programda Aydınlık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tevfik Karadan'ın ''Trump'a yönelik suikast ihtimalleri çok yüksek'' dediği görüldü. Trump'a yapılan suikast girşiminin ardından Karadan'ın sözleri yeniden gündeme geldi.

Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar! Canfeza ve Mahir muradına erecek mi? Düğün günü beklenmeyen aksilik! Yahya Sinvar'ın çatışarak şehit olduğu anların videosu yayınlandı!
Sonraki Haber