Alevlerle mücadele büyük seferberlik... İzmir, Aydın, Muğla, Bolu ve Manisa'daki orman yangınlarında son durum: 5 aktif yangın var!

Türkiye'nin 5 farklı ilinde son günlerde yaşanan sıcak hava ve kuraklığın da etkisiyle orman yangınları çıktı. İzmir, Aydın, Bolu, Muğla, Manisa'daki ormanlık alanlarda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyürken yangınlara ilk andan itibaren havadan ve karadan müdahale ediliyor. Son durum hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şu anda 5 aktif yangının olduğunu duyurdu. İşte orman yangınlarında son durum...

Türkiye'nin birçok noktasında son günlerde yaşanan sıcak hava ve kuraklığın da etkisiyle orman yangınları çıktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekipleri, hava şartlarının da etkisiyle ülke genelinde birbiri ardına başlayan orman yangınlarını havadan ve karadan müdahalelerle söndürmeye çalışıyor.

Yangınlarla ilgili şu ana kadar 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?