Aleyna Tilki çığlık çığlığa!

Şarkıcı Aleyna Tilki, 14:00'da meydana gelen korkutucu deprem sonrası sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Çığlık attığı videosunu kahkaha ifadeleriyle paylaşan Tilki, "Biraz izleyin sonra sileceğim. Depremden sonraki modum bu" notunu yazdı.

İstanbul'da saat 14:00'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi.

"DEPREMDEN SONRAKİ MODUM BU"

Ünlü isimlerin peş peşe paylaşım yaptığı deprem sonrası en ilginç paylaşımlardan biri de Aleyna Tilki'den geldi. Tilki, yüreklerin ağza geldiği deprem sonrası 2,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından korku treni olarak bilinen oyuncağa bindiği anların videosunu paylaştı. Çığlık attığı videosunu kahkaha emojileriyle paylaşan Tilki, "Biraz izleyin sonra sileceğim. Depremden sonraki modum bu" notunu yazdı.

İsrail: Hizbullah lideri Nasrallah öldürüldü! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Taraftarın hayalleri gerçeğe dönüşüyor Enflasyonda 3 ayda 23,5 puanlık düşüş var
Sonraki Haber