Aleyna Tilki havalimanında olay çıkardı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki İstanbul Havalimanı'nda yolcuyla kavga etti.

Şarkıcı Aleyna Tilki, İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda sıra tartışması yaşadığı bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi. Bir süre ifade işlemleri için polis merkezinde kalan ünlü şarkıcı, işlemlerin ardından uçuşunu iptal etti. Şarkıcı daha sonra havalimanından ayrıldı. Aleyna Tilki'nin yaşadığı tartışma kameraya da yansıdı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aslen Konyalı olan bir ailenin kızı olan Aleyna Tilki, 2000 doğumlu. İlk olarak ismini Yetenek Sizsiniz Türkiye ile duyuran Aleyna Tilki, kısa sürede kariyer basamaklarını hızla çıktı. Müzik piyasasına ise yarışmadan 2 yıl sonra adım attı ve aranjör Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı "Cevapsız Çınlama" single'ı ile ses getirdi. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve bu şarkının klibi uzun süre tartışıldı. Pop müzik alanında bir çıkış yakalamasına rağmen, Selda Bağcan’a büyük bir hayranlık duyan genç sanatçı, Yetenek Sizsiniz’de türkü performanslarıyla adından söz ettirmişti. Genç yaşına rağmen iddialı çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, katıldığı programlara söylediği sözlerle damga vurmaya devam ediyor.

Vapurun tuvalet kısmında sır ölüm Devrim Özkan'dan eski rol arkadaşı Deniz Baysal'a sürpriz! MasterChef yeni bölüm fragmanı geldi! Eleme potasına giren 7. isim kim
Sonraki Haber