Aleyna Tilki ve Mustafa Mert Koç aşk mı yaşıyor?

Mustafa Mert Koç kimdir? sorusu son günlerde gündemi meşgul eden sorulardan bir tanesi. Aleyna Tilki bir süredir Los Angeles-İstanbul hattında bir yaşam sürüyor. Dil eğitimi almak ve kendini mesleğinde geliştirmek için Amerika'da bulunan popüler şarkıcının gönlünü yine ünlü bir isme kaptırdığı iddia edildi. Bu ismin ise genç ve yakışıklı sosyal medya fenomeni Mustafa Mert Koç olduğu iddia edildi. Aleyna Tilki'nin sevgilisi Mustafa Mert Koç mu diye merak ediliyor. Mustafa Mert Koç kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi? Sorularının yanıtı haber özette...

Mustafa Mert Koç kimdir? sorusu son günlerde gündemi meşgul eden sorulardan bir tanesi. Aleyna Tilki bir süredir Los Angeles-İstanbul hattında bir yaşam sürüyor. Dil eğitimi almak ve kendini mesleğinde geliştirmek için Amerika'da bulunan popüler şarkıcının gönlünü yine ünlü bir isme kaptırdığı iddia edildi. Bu ismin ise genç ve yakışıklı sosyal medya fenomeni Mustafa Mert Koç olduğu iddia edildi. Bu haber magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Aleyna Tilki'nin sevgilisi Mustafa Mert Koç mu diye merak ediliyor. Mustafa Mert Koç kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi? Aleyna Tilki ile Mustafa Mert Koç sevgili mi?Sorularının yanıtı haber özette...

MUSTAFA MERT KOÇ VE ALEYNA TİLKİ'DEN AŞK AÇIKLAMASI

Çıkan haberler üzerine ilk önce Mustafa Mert Koç, Instagram'ın hikaye bölümünden "Aleyna Türkiye'den tanıdığım bir arkadaşım. L.A.'de karşılaştık, sohbet ettik. Bundan sonra da sohbet ederken görebiilirsiniz." açıklamasında bulundu. Aleyna Tilki de Koç'un paylaşımını "Mustafa bir kaç satır yazmış zaten, ben de ekleyeyim; yazılan çizilen diğer iddialar asılsız" notunu ekleyerek paylaştı.

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç 1994 doğumludur. Siyasal bilgiler mezunu olsa da, babası gibi siyasete atılmayı tercih etmeyen genç yıldız şu sıralar oyunculuk eğitimi için Los Angeles'ta yaşıyor.

Sarı saçları, uzun boyu, düzgün fiziği ile genç kızların beğenisini alan Mustafa Mert Koç Instagramda paylaştığı resimlerin altına 'hangi dizilerde rol alıyorsun' gibi sorular geldiğini ve bunun üzerine oyuncu olmak için kolları sıvadığını söylüyor.

Düzgün fiziği ile ön plana çıkan Mustafa Mert Koç boyu 1,82 metredir. Daha önce 110 kilo olan Mustafa Mert Koç, 35 kilo vermiş ve bu sayede hayatının değiştiğini belitmişti.

Mustafa Mert Koç, Yeter, Hayat Bazen Tatlıdır dizileri ve Kolpaçino 3. Devre filminde rol aldı. Sosyal medya fenomeni de olan Mustafa Mert Koç'un çektiği videolar sayesinde 1 milyona yakın takipçisi var.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki (d. 28 Mart 2000, Konya), Türk şarkıcı. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

HAYATI VE KARİYERİ

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle 65. Türkiye Hükûmetinin tepkisini çekti. Kasım 2016'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

SİNGLE'LAR

"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de
"Sen Olsan Bari" (2017) - Türkiye'de

ÖDÜLLERİ VE ADAYLIKLARI

2016 Radyo Aydın Müzik Ödülleri Yılın Düeti "Cevapsız Çınlama" Kazandı
2017 Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Aleyna Tilki Adaylık
En İyi Klip "Sen Olsan Bari" Adaylık
Yılın Şarkısı Adaylık

Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti! Eleme gecesi heyecanı yaşanacak! MasterChef'te nefesler tutuldu... Kerem Aktürkoğlu Portekiz Ligi'ni sallıyor: 'Sihirbaz' yine attı!
Sonraki Haber