Aleyna Tilki'nin annesi kaç yaşında? Havva Öztel kimdir?

Aleyna Tilki'nin annesi kaç yaşında? Geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı shop ile gündeme gelen Aleyna Tiki'nin annesi mercek altına alındı. Aleyna Tilki'nin annesi kim, adı ne, kaç yaşında, Instagram adresi ne gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Aleyna Tilki'nin annesi kaç yaşında? Havva Öztel kimdir, Aleyna Tilkinin annesi kim? İşte Havva Öztel'in Instagram adresi ve tüm detaylar...

Aleyna Tilki'nin annesi kaç yaşında? Genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, son dönemde Instagram'da yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Takipçilerinden övgü dolu yorumlar alan genç anne hakkında araştırmalar sürüyor. Peki Aleyna Tilki'nin annesi kaç yaşında? Havva Öztel kimdir? Aleyna Tilki'nin annesi kim? İşte Havva Öztel'in Instagram adresi ve diğer tüm detaylar...

ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİ HAVVA ÖZTEL KAÇ YAŞINDA?

Eşi Mehmet Tilki'den 2017' yılında boşandı. Bu evlilikten doğan kızları 2000 doğumlu şarkıcı Aleyna Tilki, ve kardeşi Ayça Tilki ile birlikte yaşamaya başladı. Havva Öztel, aslen Trabzonludur.

Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. Havva Öztel şu anda kurucusu olduğu kız öğrenci yurdunu işletiyor.

Her yaptığı, söylediği ve giydiği olay olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in Instagram'daki paylaşımlarını görenler ''Annesi değil ablası gibi görünüyor'' diyor.Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kamuoyunun önüne ilk geldiğinde ağır eleştiriler almıştı. Kızının yaşı küçük olmasına rağmen barlarda sahne almasına izin veren Havva Öztel geçen zaman içinde giderek güzelleşti.

ALEYNA TİLKİ'DEN ANNESİNE İLGİNÇ SAVUNMA!

Aleyna Tilki, Photoshop yapan ancak başarılı olamayan annesini şu sözlerle destekledi, ''Annem sosyal medyada ilgi gören, takipçileri tarafından beğenilen bir kadın. Herkes yapıyor, annemin neyi eksik? O da yapsın. Fotoğrafı gördüm. Çok da abartılı değil. Çünkü annemin beli gerçekten ince'' dedi.

BİNALAR SAĞA SOLA KAYMIŞTI

Havva Öztel belini inceltmek isterken arka fondaki binalar da sağa-sola kaymıştı.

Son yıllarda iyi bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki, şöhret basamaklarını bir bir tırmanıyor. Aleyna Tilki'nin bu yolda en büyük destekçilerinden biri annesi Havva Öztel. Havva Öztel, kamuoyunun önüne ilk geldiğinde kızının yaşı küçük olmasına rağmen gece kulüplerinde sahneye çıkmasına izin verdiği için olumsuz eleştiriler almıştı.

ANNESİ ARTIK BAMBAŞKA BİRİ

Zaman içerisinde kızının şöhreti ile birlikte tamamen değişen Hava Öztel, şimdilerde görenleri şaşkına çeviriyor. Öztel'in Instagram'ına bakanlar, iki kız annesi olduğuna inanamıyor.

Aleyna Tilki Photoshop'u kullanamayan annesi Havva Öztel'i bakın nasıl savundu...
Her yaptığı, söylediği ve giydiği olay olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in Instagram'daki paylaşımlarını görenler ''Annesi değil ablası gibi görünüyor'' diyor.

Eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlayan Havva Öztel, aslen Trabzonlu.

ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİNİN ESKİ HALİ

Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. Ayrıca kızının şöhreti sonrası tamamen değişti.

Havva Öztel şu anda kurucusu olduğu kız öğrenci yurdunu işletiyor.

Kızının 'Sen Olsan Bari' isimli şarkısını seslendiren Havva Öztel'in sosyal medya paylaşımı olay olmuştu. Takipçilerden çok sayıda yorum alan paylaşımda Havva Hanım kendisine yöneltilen ''Kızına mı özendin?'' sorusuna ''Kızım bana özendi. Şimdi dünya starı'' yanıtını vermişti.

Aleyna Tilki Photoshop'u kullanamayan annesi Havva Öztel'i bakın nasıl savundu...
Her yaptığı, söylediği ve giydiği olay olan şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in Instagram'daki paylaşımları dikkat çekiyor. Havva Öztel'in Amsterdam'dan paylaştığı bu son pozu sosyal medyada olay oldu.

ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki (d. 28 Mart 2000, Konya), Türk şarkıcı. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Hayatı ve kariyeri
Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle 65. Türkiye Hükûmetinin tepkisini çekti. Kasım 2016'da Diyarbakır'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

Diskografi
Single'lar
"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de #2
"Sen Olsan Bari" (2017) - Türkiye'de #1
"Yalnız Çiçek" (2018)
"Dipsiz Kuyum" (2018)
Filmografi
Televizyon
Yetenek Sizsiniz Türkiye (2014)
Video klip
"Cevapsız Çınlama" (2016)
"Sen Olsan Bari" (2017)
"Yalnız Çiçek" (2018)
"Dipsizz Kuyum" (2018)
Reklam
Fuse Tea (2018)
Ödülleri ve adaylıkları
Yıl Organizasyon Kategori Aday Sonuç Kay.
2016 Radyo Aydın Müzik Ödülleri Yılın Düeti "Cevapsız Çınlama" Kazandı 
2017 Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Aleyna Tilki Kazandı 
En İyi Klip "Sen Olsan Bari" Adaylık
Yılın Şarkısı Adaylık

Serhat Akın'a silahlı saldırıda 2 kişi yakalandı! Fenerbahçe taraftarının 'Ali Koç istifa' yürüyüşü başladı Erdoğan'dan muhalefete erken seçim tepkisi
Sonraki Haber