Ali Koç olaylı Göztepe maçı sonrası ilk kez konuştu! Neden sahaya indiğini açıkladı: "Devlet, devlet olduğunu göstermek zorunda! Size talimat mı verildi?"

ALİ KOÇ:

"Fenerbahçe ile uğraşanlarla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Hafta sonu talihsiz olaylar yaşandı. Öncelikle olmaması gereken unsurlar ama bazı malum medya çevrelerinde gördüklerimiz, sanki Fenerbahçe suçlu, Fenerbahçe tahrik etti diye yansıtılmaya çalışıyor. Neredeyse suçlunun meşru, haklı olduğu bir ortam yaratılıyor. Bir kere Fenerbahçe'ye bu zulmü yaşatmaya devam etmeyin. Biz alıştık. Şampiyonlukların çalınmasına alıştık. Suçlu gösterilmeye alıştık. Ben fiili saldırıya uğruyorum. 'Yok efendim neden sahadayım?' Otobüsümüz kurşunlanıyor, hala faili meçhul. Biz Fenerbahçe olarak alıştık. Artık norma haline geldi. Haksızlıklar, bize yaşatılan zulüm biz alıştık. Artık sizlerin karar vermesi lazım bunu ne kadar devam ettirmek istediğinize. Bence bu ülkeye ülkeye hiç fayda sağlayan bir durum değil."

Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!