Ali Koç olaylı Göztepe maçı sonrası ilk kez konuştu! Neden sahaya indiğini açıkladı: "Devlet, devlet olduğunu göstermek zorunda! Size talimat mı verildi?"

ALİ KOÇ:

"Maç başladığından, devre arasına kadar her hakem düdüğünde tacize uğradık. Tacize, hakaret edildik. Sesimizi çıkarmadık. Gol attık, tatsızlık olmasın diye sevinmedik. Devre arası oldu. Oradaki polis memuruna niye bir şey yapmadıklarını sorduk. "Kusura bakmayın, haklısınız ama tek kişiyim" dedi. Protokolde bir tane polis vardı. Devlet, yok ev sahibine sempatik görüneceğim, yöneticilere sempatik görüneceğim, olmaz öyle şey. Devlet, devlet olduğunu göstermek zorunda. Göstermezse iş bu noktalara gelir. Zaten kişinin suç dosyası öyle bir kabarık ki... Öyle bir insana nasıl akreditasyon veriyorlar, nasıl taraftardan sorumlu yönetici rolü veriliyor? Olacak iş değil. Ondan ve ilgili emniyet mensuplarından suç duyurusu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı