Ali Koç turnayı gözünden vurdu! Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk piyango: Kimsenin aklında olmayan gelir yönetime can suyu olacak! İki oyuncu sezon sonu veda edecek

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi her ne kadar 5 sezonda şampiyonluk yaşayamamış olsa da oyuncu satışında rakiplerine fark atmış durumda. Şimdiye kadar 161 milyon euro transfer geliri kazanan Ali Koç yönetimi, Fenerbahçe'ye kazandırmaya devam ediyor. Sarı lacivertli kulübe 10 milyon euroluk bir piyango daha çıktı.

FENERBAHÇE'YE 10 MİLYON EUROLUK PİYANGO!

2018 yılında Aziz Yıldırım'dan görevi alarak Fenerbahçe başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, 6. yılını tamamladığı bu dönemde henüz şampiyonluk sevinci yaşayamadı. Sadece geçtiğimiz sezon Jorge Jesus ile Türkiye Kupası alarak kupa sevinci yaşayan Ali Koç, farklı bir alanda rekora koşuyor. Fenerbahçe'ye bu alanda 10 milyon euroluk daha katkı gelmek üzere.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!