Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen iddialara yanıt verdi! ‘48-49 kilo görmüyor musunuz?’

Geçtiğimiz aralık ayında Umut Evirgen ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Alina Boz'un hamile olduğu iddia edilmişti. Alina’nın tatil fotoğrafı sonrası bu söylenti gündeme gelmişti. Genç oyuncu "Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince tabii ki inşallah" diyerek basında yer alan haberleri yalanlamıştı. İddialara dair bir açıklama da Umut Evirgen'den geldi.

Ünlü oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz yıl aralık ayında yönetmen sevgilisi Umut Evirgen ile dünyaevine girmişti. 'Paramparça', 'Vatanım Sensin', 'Aşk 101' ve 'Bir Peri Masalı' gibi yer aldığı yapımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Alina Boz'un hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu "Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince tabii ki inşallah" diyerek iddiaları yalanlamıştı. Ünlü oyuncunun eşi iddiaların tekrar gündeme gelmesinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Kerem Aktürkoğlu Atletico Madrid’e de gol attı Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşa etti Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Yoğun güvenlik önlemi! "TFF'nin bir Survivorcı'nın lafıyla hareket edeceğini sanmıyorum" Erkekler, makyajsız kadınları daha çekici buluyor!