Allah'ın adı anıldı, kirli Zafer rahatsız oldu

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremden tam 91 saat sonra bir mucize gerçekleşti. 3 yaşındaki Ayda bebek, enkazdan tekbirler eşliğinde çıkarıldı. Ancak bu güzel habere bile gölge düşürmek isteyen Zafer Arapkirli, mucize anında Allah'ın adının anılmasından rahatsız oldu.

İzmir depreminde yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı'nda uzun uğraşlar sonucu yeni bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Türkiye bu mutlu haberle sevinç gözyaşlarına boğulurken Zafer Arapkirli'den tepki çeken bir paylaşım geldi.

TEKBİRLERDEN RAHATSIZ OLDU

Ayda'nın tekbirler eşliğinde enkazdan çıkarılmasından rahatsız olan Arapkirli, 'Bu ne aymazlıktır?' ifadesini kullandı.

Arapkirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"3 yaşındaki bebeği kurtarmışsınız, 91 saat sonra.  Kulağının dibinde 15-20 tane adam avazı çıktığı kadar "Allahüekber" (İHH görevlileri) diye bağırıyor, çığlıklar, bağırışlar naralar, alkışlar, haykırışlar... Sedyeyi sen tutacaksın ben tutacağım kavgaları."

"KALBİNİZ KARARMIŞ"

Birçok sosyal medya kullanıcısı Arapkirli'nin bu çirkin yorumuna tepki gösterdi. Kimi "Adamlar günlerdir uyumadan beton kazıyor bir canlı daha çıkarabilmek için oturup onların sevinç şekline mi takıldınız. Kalbiniz kararmış. Böyle mi teşekkür ediyorsunuz." derken, kimisi de "Kaç gündür bizler sıcacık evlerimizdeyken onlar gece gündüz demeden çalıştılar,içinde bulundukları o duygu durumunun dışa yansımasıdır,sizi severim ama bu yorumunuz çok yanlış ve gereksiz olmuş." yazdı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber