Uzmanlardan peş peşe uyarı! Altın almak için en doğru zaman, yeni rekorlar kapıda

NABE'nin Mayıs anketinde Fed gecelik faiz oranının yüzde 5,0-5,25 seviyesinde tepe yapacağı tahmini devam ettirildi. Anncak ekonomistler ABD ekonomisinin resesyona girip girmeyeceği konusunda bölündüler. Ancak medyan beklentise ABD ekonomisinin 2022'nin son çeyreği ile 2023'ün son çeyreği arasında yüzde 0,4 büyüyeceği yönünde oluştu.

Katılımcılar ABD'de tüketici fiyatlarının aynı dönemde yüzde 3,3 olacağını tahmin ettiler. Şubat anketinde beklenti yüzde 3,0 olmuştu.

İstihdam piyasasına yönelik beklentilerini de yukarı yönlü revize eden ekonomistler, aylık ortalama istihdam artışı beklentilerini 102 binden 142 bine çzıkardılar. 2023 için ortalama işsizlik oranı beklentisini yüzde 3,9'dan yüzde 3,7'ye çektiler.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!