Altın fiyatları uçuşa geçti, İslam Memiş gram altında yeni tahminini açıkladı! Gram altın kaç lira olacak?

İsrail'in Filistin'e saldırıları altına olan ilgiyi arttırdı. Geçtiğimiz haftalarda en düşük seviyelerde seyreden gram altın rekor üstüne rekor kırıyor. Yeni haftanın ilk gününe de yükselişle başlayan gram altın için ünlü finans analisti İslam Memiş, yeni tahminlerini açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte Memiş'in bu haftaki yazısında dikkat çeken detaylar...

Cuma günü, altının ons fiyatına paralel yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü1.782 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, yeni haftaya da değer kazancıyla başlamasının ardından 1.785 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.940 lira, Cumhuriyet altını da 12.000 liradan satılıyor.

Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Mazhar Alanson, kızının cenaze töreninde ayakta zorlukla durdu Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı!