Altın fiyatlarında savaş etkisi! Yeni zirveyi gördü! İşte 18 Ekim 2023 güncel altın fiyatları

Dün gece İsrail'in Gazze'de masum vatandaşların tedavi olduğu hastaneyi vurmasının ardından bölgesel çatışma riski altının ons fiyatının 1.942 dolara kadar çıkmasına yol açtı. İç piyasada gram altın 1.746 lirayla yeni zirveyi gördü. Peki 18 Ekim 2023 gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları...

Piyasalarda haftanın ilk 2 gününde İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların bölgede daha geniş çaplı bir savaşa dönüşmeyeceğine dair görüş ağırlık kazanmaya başlamıştı.

Dün ise Gazze'de hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali fiyatlamalarda yeniden etkili olmaya başladı.

Geçen cuma 1932 dolara yükselen altının ons fiyatı dün 1.920 doların altını görmüştü. Dün gece yaşanan acı olayların ardından ise 'güvenli liman' kabul edilen altına talep yeniden yükseldi.

Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Mazhar Alanson, kızının cenaze töreninde ayakta zorlukla durdu Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı!