Altın Portakal Ödülleri'nde bu yılın en iyi filmleri ve oyuncuları belli oldu!

Binnur Kaya ise "Bu ödülü Nur Sürer ile paylaşmak çok onur verici. Hayatını sevdiklerine adayan ve göz göre göre kaybeden tüm kadınlar için almak istiyorum. Kadınlar yardım istediler, bağırdılar ve seslerini duyurdular. Görüldü de. Şimdi konuşmak değil eylem zamanı. Yapılması gerekeni yapması gerekenlerden bekliyoruz. İstanbul Sözleşmesi kadını, çocuğu aileyi, erkeği koruyandır. Keşke sahip çıkabilseydik" dedi.

"TEŞEKKÜRLER"

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu ödülü Evcilik filmindeki rolünden dolayı Nejat İşler’e verildi. Ödülü alan İşler, 'Teşekkür' demekle yetindi.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü, Fidan filmindeki rolüyle Ayça Bingöl aldı. Bingöl ödülü aldıktan sonra, "Çok şaşırdım gerçekten çok şaşkınım. Samimi olarak söylüyorum beklemiyordum. Bu filmin bütün yolculuğuna şahitlik ettim. İçinde yer aldım. Tamamen can dostumla bir yola çıkmıştık. Hepimiz adına alıyorum" dedi.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü, Mukadderat filmindeki rolüyle Osman Sonant’a verildi. Sonant ödülü aldıktan sonra, "Bu ödülü yaşamak ve var olmak üzere mücadele eden tüm kadınlara armağan ediyorum" dedi.

En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü'nü Balinanın Bilgisi filmiyle Murat Has kazandı. Ödülünü alan Has, tüm jüri üyelerine teşekkür etti.

FİLM YÖN Özel Ödülü’nü belirleyen jüri üyeleri ödülü geçen ay hayatını kaybeden yönetmen Tomris Uyaroğlu anısına verdiler. Ödül, Ayşe filminin yönetmeni Necmi Sancak’a verildi.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor 2025 asgari ücret ne kadar olacak? Mevduatta kazanç sürüyor! 2 milyon TL'nin aylık kazancı ne kadar?