Ameliyat olan Ahmet Mümtaz Taylan'dan güzel haber

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İskender karakteriyle hafızalara kazınan 57 yaşındaki Ahmet Mümtaz Taylan geçtiğimiz günlerde koroner by-pass operasyonu geçirmişti. Son sağlık durumu sevenleri tarafından Merak konusu olan ünlü oyuncudan güzel haber geldi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın bu hafta hastaneden taburcu olacağı öğrenildi.

Aralarında Bir Zamanlar Anadolu'da, Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı, Yılan Hikayesi, Behzat Ç., Aziz gibi yapımların da bulunduğu birçok sinema filmi, tiyatro oyunu ve dizide rol alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan sevenlerini korkuttu.


NORMAL ODAYA ALINDI

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 23 Ocak Pazartesi günü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde koroner by-pass operasyonu geçirmişti. Ameliyatı başarılı geçen Ahmet Mümtaz Taylan’ın tedavisine yoğun bakım servisinden çıkarılıp normal odaya alındı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Taylan, hafta sonuna kadar hastanede kaldıktan sonra taburcu edilecek. Ünlü oyuncu, daha sonra 3 hafta boyunca evinde dinlenecek.

Kamala Harris'ten 'İran'ı vururuz' tehdidi: Tüm seçenekler masada! ''AB, sığınmacılar için değil geri dönmeleri için para veriyor!'' İstanbul'da büyük operasyon: Araçlar tek tek tarandı
Sonraki Haber