Ameliyattan çıkıp lahmacun yedi! İbrahim Tatlıses'in doktoru konuştu: Karşımızda adeta iki Azrail vardı...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ameliyat günü yaşananları anlattı. Yazıcıoğlu, "4 saat sonra odasına gittim lahmacun yiyordu" dedi. Ameliyatın zorluğuna dikkat çeken Yazıcıoğlu, ''Zor bir operasyondu, iki damar da tıkalıydı. Adeta karşımızda iki Azrail vardı'' dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 11 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konserinde sevenlerinden helallik istemesinin ardından kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2,5 saat süren bir ameliyatın ardından taburcu edilen usta sanatçı, silahlı saldırı ve trafik kazasının ardından bir kez daha ölümden dönmeyi başardı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!