Ancelotti'nin Arda Güler kararı tepki çekti: Oyuna geç soktu

TFF'den Arda Güler'e tebrik!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Real Madrid'in Atalanta'yı 2-0 mağlup edip UEFA Süper Kupa'yı kazandığı maçın ardından İspanyol devinde forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler için tebrik mesajı yayımladı. 

TFF'nin Arda Güler mesajı şöyle: 

A Millî Takım oyuncularımızdan Arda Güler, formasını giydiği İspanya'nın Real Madrid takımı ile kariyerinin ilk UEFA Süper Kupa'sını kazandı.

Millî futbolcumuz, bu akşam Polonya'nın başkenti Varşova'da oynanan ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'in UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İtalyan ekibi Atalanta'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ikinci yarısında süre aldı.

Geride kalan sezonda kariyerinin ilk şampiyonluğunu da Real Madrid ile yaşayan Arda Güler'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!