Antalya Altın Portakal Film Festivali ne zaman başlıyor? 6 salonda 80 film gösterilecek

Antalya Altın Portakal Film Festivali, 61'inci kez perdelerini açıyor. Geçen yıl yaşanan 'sansür' tartışmalarının ardından iptal edilen Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali, bu yıl 'Hikayemiz Birlikte' sloganıyla düzenlenecek. Festival, 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da düzenlenecek geleneksel kortejle başlayacak. Kentte yaşayanların heyecanla bekleyip takip ettiği kortej, Cam Piramit önünden başlayıp, 100'üncü Yıl, Güllük ve Karaalioğlu Parkı'nda sona erecek.

1964'te ilki Belediye Başkanı Avni Tolunay'ın girişimiyle yapılan Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 61'inci kez başlıyor. Geçen yıl Nejla Demirci'nin 'Kanun Hükmü' belgesel filmiyle ilgili yaşanan tartışmaların ardından iptal edilen festival, bu yıl 5-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin simgesi olan elinde altın renkli portakal tutan 'Venüs' heykeli de şehrin farklı noktalarına yerleştirildi.

Kefen yok, kemikler sonradan bırakılmış olabilir! Utanmadan iki şehre domuz eti yedirmişler! Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşa etti Listede kimler var kimler...Kamala Harris'in eşi, Zelensky, Zuckerberg İşte Fenerbahçe'nin 11'i! İrfan Can Kahveci sonunda şans buluyor