Antalyasporlu eski futbolcu Abdelaziz Barrada genç yaşta hayatını kaybetti

Süper Lig'de bir dönem Antalyaspor forması giyen Faslı futbolcu Abdelaziz Barrada, 35 yaşında kalp krizinden vefat etti. Antalyaspor, Barrada'nın vefatı sonrası başsağlığı mesajı yayımlayarak ailesine taziyelerini iletti.

Antalyaspor'un eski futbolcusu Abdelaziz Barrada'nın hayatını kaybettiği duyuruldu. İspanyol basınında yer alan bilgilere göre 35 yaşındaki Faslı ismin, evinde kalp krizi geçirdi.

2018-19 yaz transfer döneminde Akdeniz ekibine imza atan Barrada yarım sezon forma giydikten sonra İspanya'nı Gimnastic Tarragona takıma kiralanmış, sezon sezonu ise başka takıma transfer olmuştu.

ANTALYASPOR'DAN TAZİYE PAYLAŞIMI

Antalyaspor, Barrada'nın vefatı sonrası başsağlığı mesajı yayımlayarak ailesine taziyelerini iletti. Fas Milli Takımı'nda da top koşturan futbol camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Bir dönem kulübümüzde de forma giyen Abdelaziz Barrada'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehitlerimizin intikamı alınıyor! Çok sayıda terörist öldürüldü... Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan asgari ücret için net rakam Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sonraki Haber