AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı 2020? Sorgulama ekranı!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerlerinin açıklanması adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Açıklanan takvime göre, güz dönemi finalleri 18-19 Ocak tarihlerinde yapılacak. Birçok kişi giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığına dair arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı 2020? Sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

AÖF sınav yerlerinin açıklanması sınava girecek olan öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecek. 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek sınav öncesi araştırmalar hızlandı. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı 2020? Sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI 2020?

Anadolu Üniversitesi'nden konuya yönelik net bir açıklama henüz gelmedi. AÖF sınav giriş belgesi açıklandığında haberimizin içinde yer alacaktır.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

SINAV SÜRESİ VE SINAV OTURUMLARI

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabahoturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

AÖF NEDİR?

Açıköğretim, alışılmış, örgün ve geleneksel eğitim tarzından çok farklı olarak, okul kampüsüne gitme zorunluluğu olmayan, derslerin tamamen bilgisayar vasıtasıyla sanal ortamda interaktif olarak işlendiği, katılımcıların dersleri istediği zaman ve istediği yerde tekrar izleyebildiği eğitimin adıdır.Açıköğretim, öğrenci merkezli bir sistemdir. Bütün öğrencilere fırsat eşitliği sunar. Fiziksel engelli olan ve okula gitmesini engelleyen bir sakatlığı olan kişilere de eğitim olanağı sağlar.

Geleneksel ve örgün eğitimden yararlanamayan öğrenciler için ideal bir eğitim fırsatı sunarak, bölgesel ve coğrafi engelleri de tamamen ortadan kaldırır. Çalışmak zorunda olan ve eğitimine devam edemeyen kişilere kolaylık sağlayarak, eğitim hayatlarına devam etmelerine olanak sağlar. Bilgiye kolay ve hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sağlar.

Açıköğretim her insanın kendi öğrenme hızında eğitim görmesini sağlar. Yüz yüze eğitimde gerekli olan barınma, konaklama, ulaşım ve beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır. Maddi olarak külfetten kurtarır. Zaman ve mekandan bağımsız olduğu için öğrencilerin internet bağlantısı olan her yerden 7/24 erişim olanağı vardır.

Norveç'te doğalgaz üretimi 2024 yılında rekor seviyeye ulaştı Ancelotti ne yapmaya çalışıyor? Tuğçe Tayfur mirastan pay alacak mı? Avukattan yeni açıklama
Sonraki Haber