"Aptal Coni" Muavenet'i vuralı 32 yıl geçti

"GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ"

Dönemin ABD Dışişleri Bakanı Lawrence Eagleburger haberi Washinton Büyükelçimiz Nüzhet Kandemir’e “geminizi batırdık özür dileriz” diye iletti.

Ceyhun Bozkurt'a göre; bilgiler ortaya çıktıkça, özür dilenecek bir kazadan çok bilinçli gerçekleştirilen bir saldırıyla karşı karşıya kaldığımız açıktır:

"Bu tespitin yapılmasında birkaç veri bulunuyor. Bunlardan birincisi, bilindiği üzere Ege Denizi’nin her iki tarafı NATO müttefikleriyle (Türkiye ve Yunanistan) çevrili. Ayrıca civarda tatbikatı veya ABD gemilerini yakından izleyen Rus ve Çin harp gemileri mevcut değil. Bunun anlamı Saratoga dahil ABD harp gemilerinin yüksek hazırlık durumunda veya tetikte olmasını gerektiren herhangi bir durum yoktu."

Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... Rojin, Diyarbakır’da toprağa verildi Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası çıktı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı?