Araba alacaklar dikkat! Bankalardan taşıt kredisinde faiz indirimi için ilk sinyal

Merkez Bankası'nın sıkı para politikası, kredileri ulaşılmaz bir yere getirmişti. Kredilerde faiz yükselmiş, vatandaş kredi çekemez hale gelmişti. Otomobil almayı planlayan vatandaşlar bankaların faiz indirimine ne zaman gideceğini de takip etmeye devam ederken bankalardan araç piyasasını umutlandıran bir tahmin geldi. Bankalardan taşıt kredisinde faiz indirimi için ilk sinyal geldi. İşte detaylar...

Otomobil pazarında yaşanan daralma nedeniyle şirketler kampanyalar yapmaya devam ediyor. Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikasında bankaların faiz oranlarını oldukça yükseltmişti. Yüksek faiz nedeniyle araç alamayan vatandaşlar için şirketler kampanyalar düzenlese de otomobil pazarı ocak-eylül döneminde yüzde 15'e yakın bir daralma yaşadı.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Bankalarda Akbank teyakkuzu İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi!