Arda Güler'den Ancelotti açıklaması: Hocamla aramda...

UEFA Uluslar B Ligi 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, evinde Karadağ'yı konuk edecek. Müsabaka öncesi Ay-Yıldızlılar'da Arda Güler, Carlo Ancelotti ile arasında sorun olup olmadığını cevapladı.

UEFA Uluslar B Ligi 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, evinde Karadağ'yı konuk edecek.

Müsabaka öncesi Ay-Yıldızlılar'da Arda Güler, Carlo Ancelotti ile arasında sorun olup olmadığını cevapladı.

''ANCELOTTI İLE GERGİNLİK YAŞADIĞIN SPEKÜLE EDİLİYOR. BÖYLE BİR ŞEY VAR MI?"

"Hocamla aramda aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum, goller, asistler yapmak istiyorum."

"MİLLİ TAKIMLA KUPA KAZANMAK İSTİYORUM"

"Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımla kupa kazanmak istiyorum. Başarılar kazanmak istiyorum. Rolle ilgili, bazen orta sahada, bazen sağ kanatta oynuyorum. Hocalarım ne isterse onları yapmaya çalışıyorum.''

''İNŞALLAH YARIN DA GOL ATARIM''

''Yeniden Samsun'da olmak çok güzel. Kariyerimin en güzel gollerimden birini burada attım. İnşallah yarın da gol atarım ama öncelikle kazanmak istiyoruz."

Türkiye'yi büyüledi: Kuzey ışıkları yeniden gökyüzümüzü süsledi! Türkiye'den hedef gözetmeyen İsrail'e kınama! Ünlü şarkıcı Can Bonomo'ya ablasından şok! İntihar girişiminde bulundu
Sonraki Haber