Arda Güler'den dikkat çeken sözler: Daha büyük bir motivasyon yok!

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da Arda Güler, dikkat çeken sözlerde bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da Arda Güler, dikkat çeken sözlerde bulundu.

''HALKIMIZI MUTLU ETMEKTEN DAHA BÜYÜK BİR MOTİVASYON YOK''

"Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Zor bir yolculuktan geldik, zor bir zemin vardı ama hiç pes etmeyen bir takım vardı. Kazandığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Halkımızı mutlu etmekten daha büyük bir motivasyon yok."

''GOL ATIP KATKIDA BULUNDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

"O dakikada o baskıyı yapmak inanılmaz değerli, Kerem'e borçluyum. Gol atıp katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Oynamaktan dolayı çok mutluyum. Aldığım dakikalar gelişmeye yardımcı oluyor. Halkımıza teşekkür ederim, onları mutlu etmeye çalışacağız bugünkü gibi"

Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı 15 Ekim 2024 borsa günü yükselişle tamamladı! Yağış geliyor! 16 Ekim 2024 deprem bölgesi hava durumu raporu geldi!
Sonraki Haber