Arif Güran'a göre katil Nevzat Bahtiyar: O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum

Narin Güran'ın babası Arif Güran, 8 yaşındaki kızını amca Salim Güran'ın öldürdüğü iddiasına "Benim ailem bana niye öyle yapsın. Bu namussuz (Nevzat Bahtiyar) bizi yok etmeye çalışıyor. Devlet delillerle tespit edecek" cevabını verdi. Acılı baba "yasak aşk" iddiasına ise "Kim namusunu yerde bulmuş ulan!" diye tepki gösterdi.

BABAYA GÖRE NEVZAT ÖLDÜRDÜ

Türkiye günlerdir Narin Güran cinayetinde katilin kim olduğunu, 8 yaşındaki kıza kimin kıydığını öğrenmek isterken baba Arif Güran'dan önemli açıklamalar geldi. Kamuoyunda, "ailesini koruduğu" yönünde yorumlar yapılan acılı baba, komşu Nevzat Bahtiyar'ın cinayeti işlediğini ima etti.

A Haber'e Diyarbakır Tavşanlı'daki evinde bir röportaj veren Arif Güran, kardeşi Salim Güran ile eşi arasında iddia edilen yasak aşk konusu için ise sert tepki gösterdi. 

8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! "O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Üniversiteli Rojin'den 3 gündür haber yok, sahilde telefonu bulundu Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Altın fiyatları düşüşte!