Arıza 22. son bölüm izle

Arıza 22. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 14 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 22. bölüm tek parça olarak Youtube platformunda.

Arıza 22. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 14 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 22. son bölümü tek parça halinde Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza’yla bir anlaşma yapmak ister. Balaban Safir’in karşısındadır ama konuşmaya pek niyetli değildir. Rukiye ise Muzaffer’le konuştuğundan bu yana korkularını bir türlü dizginleyemez hale gelmiştir. İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza’yla bir anlaşma yapmak ister.

Burak ise Balaban’la çoktan yeni bir anlaşma yapmış, işe koyulmuştur. Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler. Abisiyle buzları erittiğini düşünen Burak, yaptığı planla abisini zor bir durumda bırakırken kendisini bekleyen sürprizin farkında değildir.

Ali Rıza İhtiyar’la artık bir araya gelmiştir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ali Rıza ise İhtiyar’la artık bir araya gelmiştir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza, Balaban’ı ararken, Balaban Halide’nin kliniğine tatsız bir ziyarette bulunarak kendini gösterir.

İhtiyar’ın öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri yeni dönemde neler yapacaklarını kararlaştırırlar. Burak ve Balaban ise yeni bir iş birliğinin temellerini atmıştır. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza’nın aklı ise iyiden iyiye karışır.

ARIZA 22. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle