Arka Sokaklar yeni bölümde neler yaşandı? İşte bölüm detayları...

HÜSNÜ İNTİKAM PEŞİNDE

Hüsnü, Şule'yi kaçıran ve istismar eden çetenin peşine düşer. Şule'yi kurtarmak için çetin bir mücadeleye girişir. Bu mücadelede Hüsnü'ye Mesut ve ekibi de destek olur. Olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir ve durum karmaşıklaşır. Han Gönüllüleri Derneği, bir köstebek polis kullanarak emniyet teşkilatına sızmayı planlar. Bu planın amacı, derneğin yasa dışı faaliyetlerini gizlemektir. Bu plan, emniyet teşkilatı için büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

ATİYE İÇİN UMUT IŞIĞI OLDU

Zeki'nin eşi Atiye'nin tedavisi devam etmektedir. Doktorlar Atiye için yeni bir umut ışığı yakar. Atiye'nin iyileşme şansı olduğunu öğrenen Zeki ve ailesi büyük bir sevinç yaşar. Ayla ve Tekin arasındaki gerginlik devam eder. Hüsnü ve Zeliha'nın arası açılmak üzeredir. Pınar ve Metin'in ilişkisi yeni bir aşamaya gelir.

MESUT VURULDU!

Mesut, operasyon sırasında vurulur. Mesut'un hayati tehlikesi vardır.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı