Arka Sokaklar'a Baba Kız Damgası! Komiser Mesut'un Kızı Sete Geliyor! İşte O Sürpriz İddia

Ve sonunda Arka Sokaklar dizisinde bomba patlıyor. Komiser Mesut karakteri ile tanınan Şevket Çoruh’un kızı ekranlarla tanışmaya hazırlanıyor.

Birçok oyuncusunu yeni sezon öncesinde kaybeden ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, yeni oyuncu kadrosu ile izleyenlerinin karşısına çıkmak için sabırsızlıkla bekliyor.

Arka Sokaklar’da 15 sezondur Komiser Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh’da pandemi arasında kendisini bir anda tiyatro sahnelerinde bulunca değişik dedikodular yayılmaya başlanmış ve ayrılık olacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Bir Baba Hamlet adlı tiyatro oyununda Şevket Çoruh’a eşlik edenler arasında Günay Karacaoğlu’nun yer alması dikkatlerden kaçmazken gerçekler kısa sürede ortaya çıktı. Ağustos ayı süresince birçok sahnede oyun sergileyecek olan Şevket Çoruh’un kızının bir dizi ile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.

FOX TV ekranlarında başlayacak Yalancı ve Mumları adlı dizide kamera arkasına geçecek Gülenay Çoruh’un projede ikinci yönetmen olarak görev alacağı belirtildi. İleriki zamanlarda babası gibi kamera önüne geçmesi beklenen Çoruh’un Arka Sokaklar’la da adını geçmesi oldukça muhtemel.

Yeni sezonda Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosunda yer almaya devam edecek olan Çoruh’un Erler Film ile her konuda anlaşma sağladığı Komiser Mesut karakteri ile de hayranlarının karşısına çıkma için gün saymaya başladığı dile getirildi.

Oya İloğulları Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti'ne transfer oldu... Kerem'in şovu Şampiyonlar Ligi'nde de devam ediyor! İtalya’da korkutan manzara! Yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi...
Sonraki Haber