Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh Fox Tv'nin yolunu tuttu! Kızı Gülenay için o dizi ile anlaştı!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiseri oynayan ünlü tiyatrocu Şevket Çoruh Fox Tv'de yeni sezonda yayınlanacak Yalancı ve Mumlar dizisi için anlaştı. Kızı Gülenay Çoruh'un ilk set deneyimi yaşayacağı dizi için çalışmalar da sürüyor.

Efsane dizi Arka Sokaklar'da oynadığı Mesut Komiser rolü ile 15 yıldır kendisine hayran bırakan tiyatrocu ve kavuk sahibi Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh babası gibi dizi sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Yeni sezonda Fox Tv'de ekrana gelecek olan Yalancı ve Mumlar dizisine rol alacak olan Gülenay Çoruh, ilerleyen dönemde sinema sektörüne de geçiş yapmayı düşünüyor.


Bu arada son dönemde hakkında çıkan Arka Sokaklar'dan ayrılıyor haberlerine Mesut Komiser'in ne cevap verdiği de merak ediliyor. Dizinin kemik kadrosundan Yüsra Geyik, Tekin Çoban ve Merve Oflaz'ın ayrılması sonrası gözler de ister istemez Şevket Çoruh'a çevrildi.

Dizinin ilk sezonundan itibaren kendisine yer bulan başarılı tiyatrocu gelecek sezon Arka Sokaklar'da devam edecek mi?

Şüphesi bu sorunun yanıtı evet olacak. Şevket Çoruh, gelecek sezonda da efsane dizinin kadrosunda olacak.

KRT TV canlı yayınında 'yırtık don' kavgası! BofA: Küresel yatırımcı güveni ilk kez iyileşti Konut satışlarında yılın rekoru geldi
Sonraki Haber