Arkadaşının 43. kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden Semanur Arslan'ın not defteri ortaya çıktı

Ankara'da arkadaşının 43'üncü kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden 27 yaşındaki binicilik eğitmeni Semanur Arslan'ın not defteri ortaya çıktı. Arslan'ın, "Güvendeyim, etrafımdaki kötü herkesten arındım. Mutluyum ve bütün yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek güce sahibim" notları dikkat çekti. Anne Elif Karaca intihara ihtimal vermiyor.

AŞAĞI MI ATILDI?

Binicilik eğitmeni Semanur Arslan, 20 Ekim akşamı Çankaya ilçesi, Konutkent Mahallesi'ndeki gökdelende arkadaşı Ferhat D.'nin (43) oturduğu 43. kattaki evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Evde bulunan Ferhat D. ile Ezgi Ö. (31) gözaltına alınıp, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Ferhat D., Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında onu göremediklerini ileri sürdü. Ezgi Ö. ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti. Semanur Arslan'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonunun incelenmesi, otopsi ve toksikoloji raporlarının sonuçları bekleniyor.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı izle beIN Sports goller Derbinin bilet fiyatları çok mu ucuz? Galatasaray Beşiktaş maç özeti ve golleri izle