Arkadaşının 43. kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden Semanur Arslan'ın not defteri ortaya çıktı

"ARKADAŞI İLE TARTIŞMIŞ"

Anne Elif Karaca, olay günü kızı eve geldiğini arkadaşı Ezgi Ö.’nün de yanında olduğunu belirterek, "10 dakika kaldılar. ‘Kapadokya’ya gideceğiz, onun arabası var, onunla gideceğim annecim, yarın da döneceğim’ dedi. Daha sonra sürekli aradım, kızıma ulaşamadım. Pazar günü akşam haberi geldi. Notlarında hayallerinden bahsetmiş. ‘Annem beni koşulsuz seviyor’ demiş. Yavrum tabii ki anneler koşulsuz sever. Ben çocuğumu istiyorum, ben yavrumu istiyorum. O gün akşam o evdeyken taksi çağırmış. Evdekiler ifade vermişler olaydan sonra. Ferhat D. ifadesinde, 'Kız arkadaşım Ezgi Ö. ile tartıştılar. Sonra kız arkadaşım Ezgi Ö. odaya gitti, kapıyı kapattı. Ben de onu teselli etmek için yanına gittim, kapıyı kapattım.

O ara ben odaya gitmeden önce kızın taksi çağırdığını duydum. Daha sonra ses kesilince biz taksi çağırdı ve gitti diye düşündük. Odadan çıktık. Çıktığımızda bütün eşyaları salondaydı. Biz de otoparka aramaya indik' demiş. Çıplak ayakla benim kızım nereye gider? Benim kızım otoparka niye insin? Benim kızımın arabası yok. Benim kızım öyle bir şey yapsa neden taksi çağırsın evine dönmek için?" diye konuştu.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı izle beIN Sports goller Derbinin bilet fiyatları çok mu ucuz? Galatasaray Beşiktaş maç özeti ve golleri izle