Armağan Çağlayan Metin Arolat'ın ölümüyle yıkıldı! Sosyal medya hesabından veda etti...

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, yakın arkadaşı şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın ani ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadı. Arolat'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Çağlayan, arkadaşının yokluğuna alışamadığını belirtti.

Metin Arolat, 20 Eylül'de sahne aldığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybetmişti. Sanatçının cenazesi, İstanbul Teşvikiye Camii'nde kılınan namazın ardından memleketi İzmir'de toprağa verilmişti.

Çağlayan paylaşımında, Arolat ile olan güzel anılarını ve arkadaşının ne kadar iyi bir insan olduğunu vurguladı. Arolat'ın vefatıyla birlikte hayatındaki her şeyin anlamını yitirdiğini belirten Çağlayan, "Sanki içi su dolu bir balonmuşum gibi. Sadece savruldum. Delirecekmişim gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!