Armağan Çağlayan'dan arkadaşı Metin Arolat’ın son anlarına ait videonun paylaşılmasına tepki!

Armağan Çağlayan arkadaşı Metin Arolat’ın son anlarına ait videonun paylaşılmasına ''Üç beş fazla tık almak için değmez bence!'' diyerek tepki gösterdi.

Metin Arolat, Kadıköy'de sahnede şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirerek 52 yaşında vefat etmişti. Metin Arolat'ın sahnede fenalaştığı anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı. 

Görüntülerde, sanatçının seyircilerin arasında oturarak şarkı söylediği ve bir anda kendinden geçerek masaya düştüğü anlar kaydedilmişti. Armağan Çağlayan arkadaşı Metin Arolat’ın son anlarına ait videonun paylaşılmasına ''Üç beş fazla tık almak için değmez bence!'' diyerek tepki gösterdi.

İşte Armağan Çağlayan'ın o sözleri:

''Bu görüntüleri daha kaç gün yayınlayacaksınız? Artık toprağa verildi. Hepimiz çok üzgünüz. Metin'in de bir ailesi, eşi, dostu, akrabası, sevenleri var. Biraz saygı göstermeniz gerekmiyor mu bizlere? Her gün başka görüntü! Üç beş fazla tık almak için değmez bence!''

Halkbank verimlilik ve tasarruf konusunda öncü adımlar atıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı çıkışı açıklamalar Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor
Sonraki Haber